At opdage skatte. / Discovering treasures.

Det er altid når man bevæger sig derhen man ikke har været før, at man kan finde de største skatte.

I går tog vi en udflugt, Ninos, Saari og jeg, og endte på et tidspunkt i en lille lysning inde i en tæt-bevokset skov. Med det samme som jeg stod der, følte jeg mig hjemme. Og jeg er også sikker på at et sted som dette, har alfer der vogter over det for der var en så stærk fornemmelse af magi, af glæde, i æteren at det med det samme opløftede én.  Et helt naturligt nyt yndlingssted. En lille grotte af grønt.

Apropos, at finde skatte, så kan dét at følge en uventet indskydelse også vise sig, når man skriver, at føre til de indre, uopdagede skatte, som jeg lærte i dagens skrive-session. Der findes også indre grotter af grønt og skønhed.

IMG_0163

I lysningen stod dette træ med vedbend… <3/ In the clearing we found this this tree and ivy…<3

It is always when one goes into the unknown that the greatest treasures can be found. 

Yesterday we (Ninos, Saari and I) took a long walk near the sea and at one point ended up in a little clearing, in a small dense forest. As soon as I got there, I felt at home. And I’m sure that a place like that has elves watching over it. Because it vibrated with such a strong sense of magic, of joy, that one (I) immediately felt uplifted. So a new favourite place. A little cave of green. 

Speaking of finding treasures, to follow a sudden inclination is key, in writing as well. (As today’s writing session taught me). There are also hidden treasure, magic caves of green and beauty within. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s