En (vegansk) opskrift: banan-blåbær muffins.

FullSizeRender (4)

Banan-blåbær muffins (taget fra Vego- bladet men med modificeringer):

*3 dl hvedemel
*1 1/2 dl grahamsmel
*2 spsk hampkerner
*2 tsk bagepulver
*1 tsk stødt kardemomme
*1 tsk kanel
*1/2 tsk salt
*3 bananer, skåret i skiver
*1 dl agavesirup
*1 1/2 dl rapsolie
*2 dl hasselnøddemælk
*3 dl blåbær, vendes i til slut
*Havregryn, 1 dl ca. Strøes over.

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader. Klargør muffinforme ( jeg lavede ni store).

Bland alle tørre ingredienser i én skål; mel, kerner, krydderier, bagepulver og salt. Bland i en anden skål bananer, skåret i skiver, med agavesirup, olie, mælk – gerne vha en stavblender eller food processor. Bland derefter bananblandingen i melblandingen og mix indtil dejen er uden klumper.  Vend blåbær i.
Kraftigt sort hjerte

Fordel herefter dejen i formene og drys havregryn over. Bag muffinsene i ca. 15 min alt efter hvor kraftig din ovn er. 

Nyd<3

FullSizeRender (3)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s