Opskrift: rødbede-ingefær shot. / Recipe: beetroot-ginger shot.

Her kommer en lille opskrift på et shot jeg lavede af overskud fra køleskabet i forrige uge. Den smagte faktisk rigtig godt!

Jeg brugte:
2 rødbeder med skræl (øko)
2 gulerødder
1 appelsin
2 cm frisk ingefær
1/2 øko citron med skræl

Og jeg gjorde sådan:
Kør alt gennem juiceren, bland evt. lidt kokosolie eller lignende i. Så der bare tilbage at nyde!
Tip: jeg satte min på køl over natten – god til at vågne på.❤️

————————————————————————————————————

Here’s a quick recipe for a beetroot-ginger shot I made last week from the leftovers residing in our fridge. It turned out pretty good!

I used:
2 eco beetroots (washed, with skin)
2 carrots
1 orange
1 inch fresh ginger
1/2 eco lemon with peel

All I did was: Run everything through your juicer, add a little (coconut) oil and serve.
Tip: I put mine in the fridge the night over – and it’s equally good waking up to.

Advertisements

2 thoughts on “Opskrift: rødbede-ingefær shot. / Recipe: beetroot-ginger shot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s