Fem (Job)Drømme Under Augusts Måne./ Five (Job)Dreams Under An August Moon.

monthlyplanner_charlotteluxhoej

Er begyndt at anvende en editorial calendar – synes faktisk det fungerer godt for mig. / I’ve started using an editorial calendar which has turned out to work really well for me.


Eftersom det var nymåne i går, og det er en god tid at reflektere og se indad efter hvad den kommende månede skal indeholde, syntes jeg det var passende i dag at dele fem ønsker for august.

Yeaterday we had a new moon and this is a perfect time for reflection and looking inwardly for what the coming month will offer. So I thought it fitting to share my five wishes for August today. 

Jeg er jo pt på barsel, men er kommet frem til at dét jeg laver her, at skrive, skabe, være kreativ er noget som jeg gerne vil have mere af i mit liv. Og om muligt, gøre til min levevej.(Så – så er det sagt!) Så her kommer de:

At the moment I’m on leave but I think I’ve arrived at the fact that what I’m doing here; writing, creating, is something I’d like more of in my life. And if possible make a living. (There – I said it!) 😀

*At huske at holde fri./ Remember to take time off to BE.

* At få færdiggjort og indsendt et manus, jeg har arbejdet på i et stykke tid, “At Svømme med hvaler”, til tre forlag./ To finish and forward a manuscript I’ve been working on for some time, “Swimming with Whales”, to three publishing houses.

* At få lagt et inspirerende skema for efterårets blog-publiceringer, med plads til faste indlæg såvel som spontane.👍 / To plan an inspiriring schedule for Autumn’s blogposts. 👍

* At få færdiggjort flytning til wordpress.org så bloggen er klar til september./ To finish the move to wordpress.org so the blog is ready for September.

* At diskutere et blog-samarbejde med en bekendt, der for nylig har startet sit eget smykkefirma.👍/ To discuss a blog-collaboration with an aquaintance whom recently started his own jewelry company. 👍

👍=done! 

fortune ookie_charlotteluxhoej

Fik denne i en lykkekage forrige uge…❤️/ Received this in a fortune cookie last week…❤️

Advertisements

One thought on “Fem (Job)Drømme Under Augusts Måne./ Five (Job)Dreams Under An August Moon.

  1. Pingback: 5 Drømme for August | Charlotte Luxhoej.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s